פעם אחת בלבד: יוצרים את שני המשתמשים. אחרי זה הדף ננעל.
סיסמה של 8 תווים לפחות. כל אחד בוחר סיסמה משלו; אפשר להשאיר את המשתמש השני ריק ולהוסיף אחר כך.